top of page

אבטיח

_________________________________

אפונה

_________________________________

בזיליקום

_________________________________

במיה

_________________________________

בק צ'וי

_________________________________

ברוקולי

_________________________________

גזר

_________________________________

דלורית

_________________________________

דלעת

_________________________________

דלעת ערמונים

_________________________________

חסה

_________________________________

חצילים

_________________________________

חרדל

_________________________________

כרוב

_________________________________

כרובית

_________________________________

כרישה (לוף)

_________________________________

לוביה

_________________________________

מלפפונים

_________________________________

מנגולד - עלי סלק

_________________________________

נענע

_________________________________

סלק

_________________________________

עגבניות

_________________________________

עלים שונים (עלי חרדל, עלי צנונית, עלי בייבי...)

_________________________________

פלפלים

_________________________________

קולורבי

_________________________________

קייל

_________________________________

קישואים

_________________________________

רגלת הגינה - ריג'לה

_________________________________

שומר

_________________________________

שעועית

_________________________________​

תפוחי אדמה

_________________________________

תרד

ריבת אבטיח - מעזון דלאחה

1/2 ק"ג קליפת אבטיח

1/2 ק"ג סוכר

1/4 כוס מיץ לימון

1/4 כוס קוניאק

חותכים את הקליפה לקוביות ומרתיחים כ-15 דקות. מסננים ושוטפים.

שמים בסיר רחב קוניאק, סוכר וקליפות האבטיח ומשרים 2-3 שעות.

מערבבים ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי עד שהקליפות מקבלות גוון שקוף.

15 דק' לפני גמר הבישול מוסיפים את מיץ הלימון ומכניסים לצנצנת.

ספר המתכונים שלנו

בחר ולחץ על ירק לקבלת המתכון

bottom of page